Bemutatkozás

A mozgás szeretete.

cropped-0-newsteplogo-psd1.jpg

Katt az oldalhoz!

 

Ez az, ami motivál Bennünket, ami összetart Minket és amire a gyerekeket neveljük.

Egyesületünket 2010-ben szülői kezdeményezéssel hoztuk létre, és azóta is ez teszi ezt a szerveződést egyedivé, különlegessé. Az volt a célunk, hogy egy kis közösséget teremtsünk óvodáskorú, kisiskolás, kiskamasz és nagykamasz  gyermekeink számára, akik nem otthon akarnak ülni a TV vagy a számítógép előtt, hanem mozogni és tanulni vágynak!

Játékos és akrobatikus foglalkozások keretein belül a gyerekek olyan gyakorlatokat tanulnak meg, melyek nemcsak a mozgásfejlődésüket segítik elő, hanem önbecsülésüket, testtudatukat és egyéb képességeiket is fejleszti. Mindemellett ebben a kicsiny közösségben összetartásra, szeretetre és egymás tiszteletére is neveljük őket. Nem egymás legyőzése, hanem egymás segítése a cél!

Azt, hogy komolyan foglalkozunk a sporttal, mi sem bizonyítja jobban, mint versenyeredményeink. Az országos megmérettetéseken növendékeink mindig előkelő, dobogós eredményeket érnek el!

Az egyesület folyamatosan fejlődik, többet és többet tud nyújtani növendékei számára mind eszközök, mind edzői szaktudás és lehetőségek terén is.

Az akrobatikát és a zenés koreográfiát magába foglaló fitneszen kívül táncórákon is kipróbálhatják magukat a gyerekek.

Egyesületünk nyitott, gyakran tartunk olyan edzéseket, órákat, foglalkozásokat, ahol bárki megismerkedhet a tevékenységünkkel.

Az újonnan csatlakozni vágyó gyerekeket nagy szeretettel várjuk!

 

Szeivold Andrea

az Egyesület elnöke

Bővebb információ: 30/427-8368

Hozzászólás